Chapa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun,
paylaşım içinde teşekkürler, geliştirdiğinizi belirtmişsiniz, bu scriptin gelişmişini almayı düşünebilirim.
Asilhosting in dediği gibi siparis_ver.php dosyası mevcut değil, sipariş verilemiyor.
teşekkür ederim.
çalışmalar devam ediyor, insallah güzel birşeyler cıkacak..

VaLeNTiNuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Geçmiş Olsun Hocam. Scriptınızı Çalıp Satan Utansın.
Yalnız Kişi Sınırı Koymanız İyi Olur. Neden Diyecek Olursanız Diğer Script Satısı Yapan (bende dahıl) Kişilerın işlerını yavaşlatır dıye dusunuyorum.
teşekkür ederim.. musait bir vakitte kaldırmayı düşünüyorum..

Asilhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım kesinlikle sizin satışınız yavaşlamaz hızlanır scriptin hiçbiryeri çalışmıyor görsel olarak güzel fakat işlevsellik olarak hiçbiryeri çalışmıyor
hiçbiryeri çalışmıyor dediğiniz scripti indiren bir kardeşimiz kendi ftp sine kurdu, ve demo olarak da konuya ekledik, çalışır vaziyette eksikleri de olabilir elbette, akıllı olan scripti inceler ve kendini geliştirir..

tekcarem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler eline sağlık usta
Rica ederim azizim..

playturks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Bir pm bırakacağım size şimdi.
Pm aldım sevgili kardeşim, teşekkür ederim..

wehwet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun
teşekkür ederim.

RobinsonCrusoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun tekrarı yaşanmaması dileğiyle,
Ben bir yazılımcı olarak dağıtmana karşı değilim fakat bazı arkadaşların dediği doğru piyasa öyle bir hal aldıki bunu indirip kendine göre düzenleyip hatta düzenlemeden satanlar çok çıkacaktır. Öteki yandan güzel işine yarayacak arkadaşlar yada kendini geliştirmek isteyenler için iyi fırsat olmuş
inşallah musait bir vakitte kaldıracağım.

Alışveriş adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler. Çok iyi bir paylaşım oldu.
Hayırlı olsun.