Hocam ne tartışılıyor ben anlamadım sorun nedir?..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:05:27 -->-> Daha önceki mesaj 20:55:38 --

NetAlp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen al fiyatı belli, isteyen herkes alabilir.

Ekleme : Sonradan farkettim ; 35 liradan 81 liraya kadar çekişerek gelen iki kişi üçüncü kişi teklif verir vermez aradan çekiliyor. İşin garibi çekişenlerden biri diğeri için istese o alırdı diyor. Madem onun alacağına eminsin neden çekişerek yükselttiniz?

Umarım düşündüğüm gibi değildir.
Bana çok garip geldi.
Mantıklı bir açıklama gelir umarım.
NetAlp Sayın Arkadaşım Ben Tam Olarak Ne Düşündüğünü Anlayamadım Ancak Kendimce Anladığım Şey ise Bu Düşüncelerin Emin Ol Ne Seni Ne Massax i Nede Zeynel Hoca yi Daha önceden tanımışligim selam sabahım olmadı.. bence yanlış düşünüyorsun.. zeynel hocayı r10 daki konularından ve webmaster.net konusundan tanıyorum ve gördüğüm o ki efendi ve bu forumda sevilen sayılan biri o sebeple bence düşüncelerini olcmelisin sorgulamasın çekidüzen vermelisin.. herşey para bul değil unutmamalısın.. iyi forumlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:12:04 -->-> Daha önceki mesaj 21:05:27 --

Bu Kadar Kişi Zan Altinda Bırakıldı Ayrıca ihtiyacım doğrultusunda Satışa Çıkarmış Olduğum Domainimin Satışı Karıştı Bu Konuya Yetkililerin El Atmasını istiyorum..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:20:55 -->-> Daha önceki mesaj 21:12:04 --

zeynelkoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain hemenal ile alınmıştır. ödeme bilgini yollarsan sevinirim.

bi daha bi insanı bişeyle suçlamadan önce iyi tanıyın. özellikle ben varsam işin içinde..
Domain zeynel hoca ile görüştükten sonra kendisinin teklifi üzerine hemen al fiyatı ile kendisine satılmıştır hayırlı uğurlu olsun kendisine ödeme bilgilerimi ilettim.. herkese ilgisi için teşekkürler..