YetiOnline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi günler.Yazacaklarım karalama olarak algılanabilir ama son 2 baskısını inceleyen biri olarak bunları yazmam gerektiğini düşünüyorum.Olumlu veya olumsuz cevaplar gelsede konuya yorum yazmayacağım

A'dan Z'ye Php kitabı o kadar baskıya girmiş olmasına rağmen hala örnek kodlarında hatalar ve eksiklikler var.Sen kitabı hazırlarken kontrol etmez misin hiç? Hiç mi örnek kodlarda hata var maili ulaşmadı yazara.

Ceviz forumda bunu yazdığım zaman konuda şu cevabı aldım "Rıza hocada insan sonuçta elbette hata yapabilir".Peki bu insan olan Rıza hoca kaçıncı baskısına giren kitabı açıp bakıyor mu? tekrar tekrar aynı hatalı baskılar piyasaya sürüldü

Kitap içerik olarak çok sayıda konuyu işlemesi bakımından kaynak kitap sayılabilir.Buna itirazım yok.Benim gördüğüm kadarıyla yazar bir zamanlar bu kitabı hazırlamış ve piyasaya sürmüş.Php konusunda piyasada pek kaynağın olmaması sebebiyle haklı olarak isim yaptı.Baskıyı yapan firmada maddi kazancı güzel olduğu için yeni baskıları çıkartıyor diyelim.Rıza hoca demedi mi hiç " Yanlış örnekleride düzeltelim öyle baskıya girsin" .

Bu kitap benim gözümde güzel bir kaynak sayılsada ilgisizlik ve maddi kaygılardan basımı yapılan bir kitap olarak görünüyor.Tamamen kişisel fikirlerimdir
Teşşekür ederim yorumunuz için, fakat ben kitabı almış bulundum. Sıfır bir bilgiye sahip birisi olarak bana yardımcı olurmu olmazmı ben onu merak ediyorum ?