ben bir psikolojik danışman olarak bir çok İNSAN'la empati kurabildim. maalesef nurettin rumuzlu şahısla bunu yapamayacağım. Bu anlamda meslektaşlarımdan özür diliyorum

kendi cürmüyle yaratmak istediği ateşin amacı nedir bilinmez ama şu anda kendi kendini yakmakta olduğu gözle görülmektedir. Düştüğü ateşte bocalayıp dururken benim haklı kazancımı(sözde vergileriyle) ödediğini düşünmektedir. Benim nasıl bir meslek elemanı olduğumu bilmeden, benim şahsımda tüm öğretmenler hakkında yorum yapma cürreti göstermek cahil cesareti, klavye delikanlılığı ve boşbulunmuşluktan başka birşey değildir.

forumda konuya yazan hiç bir arkadaşı tanımamaktayım . Rumuz benzerliğiyle konuya yazan arkadaşlarla bir yakınlığım olduğunu düşünmek sadece çok basit bir aklın ifadesi olabilir.

ayrıca kpss derdim yok Türkiye'nin en gözde üniversitesinde kendi hakkımla okudum ve kpss ye çalışmadan girip istediğim yere atandım...

Beyin kıvrımları arasında geçiş sağlayabilen herkes bu mesajımı çok rahat anlayabilir. Nitekim yine bunu nurettin şahıslı arkadaştan beklemeyeceğim. Rahat davranabilir.