Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şehir efsanesidir bunlar...

Ne yani! Aynı anda hem ayakkabı satıyorum, hem takım elbise hem de makyaj malzemesi
ve herbirisi için kendime bir site kuruyorum.
arama motorları için şaklabanlık yapmak zorundamıyızda öyle hosting hosting gezeceğiz.
Düz mantıkta düşünecek olursanız; yok farklı ip yok c class yok bilmem ne gibi şeyleri bilmek gibi bir zorunluğumuzda yok.
Dolayısı ile kendi açtığımız bir siteden, yine kendimize ait olan başka bir siteye rahatlıkla link çıkışı yapabiliriz.... ve en ufak bir sıkıntı bile ASLA olmaz... kim yazıyor nerede yazıyor nasıl çıkarıyorlar bu "zarar verir" saçmalıklarını bir türlü anlamıyorum.... tabi bunları işkembeden söylemiyorum... tecrübe sonucudur hepsi... (hayatım patentlerin içindeki formüllerle geçti sakın sidik yarıştırmaya çalışmasın kimse, rica ediyorum... akıl yarıştırmaya her zaman açığım)

farklı hosting üzerinden link almak ile aynı yerden almak arasında farkı 1000 kişiden belkide birisi denemiştir... geri kalan 999 kişi atar durur sürekli... yok kardeşim, kesinlikle bir zararı yoktur, olamazda.

Farklı yerden almanın esprisi nedir?
Önemli olan tek şey vardır. O da "sıcak trafik".
iki farklı yerde siteniz olsun.... birinden diğerine link verin... ilk sitede sosyal medya bağlantılarınız var ve atıyorum, facebook üzerinden ilk sitenize sıcak trafik var... ve bu trafiklerdende %1 civarında bir akışta ikinci sitenize geliyor.... sittim sene sırtınız yere gelmez... hele birde bunu 4 lü kombinasyonda yaparsanız, yeriniz uzaydır uzay ... yeterki sıcak trafik olsun.
.
Baba sen ne yaptın yahu ezberciler kızar bak wp kuracaksın sitemapı ekleyeceksin başlıkları h1 yapacaksın sitenide wmtoolsa ekleyeceksin özgün yazıp birde allinseo kurup spam açıklamaları doldurdunmu en kral seo uzmanı olursun. Böyle değişik şeyler söyleyip kafamızı karıştırma