17 Yaşından Bu Yaşıma Kadar Asla Evlenmeyi Düşünmüyordum Hatta Aklımdan Bile Geçirmiyordum Ama Özellikle 2 Aydır Ciddi Ciddi Sorular Var Kafamda Bu Soruların Oluşmasına Sebep Olan 2 Unsur Var

1. Unsur Çocuk Olayı Yaşıtlarımdan Veya 1-2 Yaş Büyük Arkadaşlarım Arasında Evlenip Çoluk Çocuk Sahibi Olan Çok Kişi Var Bazen Onların Aile Ortamına Giriyorum İmrenmiyor Değilim Hani. Bi Çocuğun Babacım Demesi Kadar Güzel Bir Duygu Yoktur Sanırım Dünyada.

2. Unsur İse Hayatının Düzene Girmesi.

Hayatım Çok Düzensiz Yattığım Saat Belirsiz , Kalktığım Saat Belirsiz. İş Hayatındada Süreklilik Yaşıyamıyorum Çünkü Bakmakla Mükellef Olduğum İnsanlar Yok Günü Birlik Yaşıyorum. Evlilik İnsana Ne Kadar Sorumluluk Katıyor ? Hayatında Ne Kadar Düzen Sağlıyor ?

Evlenince Özgürlüğün Biter , Bekarlık Sultanlıktır Gibi Yorumların Aksine Evlilik Hakkında İnsanın Yaşamını Direk Etkileyen Olumlu Yönlerini Merak Ediyorum. 1989 Doğumluyum Çok Ufak Sayılmam Çokta Büyük Sayılmam Ama Ortada Evleneceğim Birisi Yok Bunu Bulmak , Bulduktan Sonra Evlilik Kararı Almak , Söz , Nışan , Düğün Gibi Sürelerin Geçmesi Sanırım En Az 1 En Fazla 3-4 Sene Sürecek Yaşımda O Zaman 26-27 Olucak. Bunu Neden Söledim Daha Gençsin Ne Gereği Var Gibi Yorumların Önüne Geçmek İçin.

Evet Evli Olan Arkadaşlardan / Abiler'den Konu Hakkında İnsanın Hayatını Ne Derece Düzeltiyor , İnsana Neler Katıyor Öğrenmek İstiyorum.