bende şahin beyin 2-3 yıllık müşterisi olarak yorum yapma ihtiyacı duydum bütün yorumları okudum,

şahin beyin otomasyonunda belirli süre hosting hizmeti alıp ödemesini yapmadınmı siliniyor burada karıncahostingin yedek alma mecburiyeti yok ki buradaki sorumsuz kişi konuyu açan müşteri ödemelerini aksatarak sizinle çalışmayacağım diye bas bas bağırmışsınız açıkçası.

şahin bey bekleseydi web siteniz 3-5 ay açık kalsaydı bu adamın sizden karı olmadıkdan sonra burayı yönetmenin çalışmasının anlamı ne ki siz müşterisiniz karıncahosting hizmet sağlayıcısı sorumsuzluğunuzu üzerinizden atmak için yedek bahanesi kullanmayın

"yedek garantisi" verdiyse bu hostinginizde olan problemler dahilinde karıncahosting tarafından kaynaklanan bir problem altını çiziyorum sorunsuz şekilde müşteri mağduriyetini gidermek amacıyla verilen bir hizmettir bu firma için zaten yapılması gereken bir husus fakat ödemesini 2 ay geciktirip sonra ödeme yapıp hizmetinize veri kaybı almadan devam etmeyi planlıyorsanız hayal bu

bırak 2 ay 1 ay geciktirdiğinizde ben bu hizmeti artık almıyorum demekdir bu şahin bey sizi idare etmek zorunda değil hizmet veriyor siz hizmet alıyorsunuz belli bir maliyeti var karıncahostingede sonuçda..

şahin bey ilginiz ve hizmetiniz için sonsuz teşekkürler ödeme geciktiğinde 1 ticket ile haber verdin mi 4 ayda olsa bekliyorsunuz bizzat yaşadım veri kaybıda almadım bu yüzden sonsuz teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim