Belki bunun savunulacak yani yok, dogrudur. Birileri uste cikarken birileri asagiya iner buda dogru (hatta ben daha hic ust siralara cikamadim, onu da soyliyim) Ama su acidan bakinca, googlea karsi yapilan hersey caiz. Hakediyor bunu fazlasiyla. Ikinci olarak bu forumda, hacklinkler satan mo gormedik, yapanlar mi gormedik, youtube'a fake videolar yukleyenler mi dersiniz. Herkes bi sekilde isin uckagidinda, cunku uckagida surukluyor google isi, haliyle insanlar burdaki herkes gibi boyle siteleri gordukce kafasi atiyor google'a karsi sinirleniyor.

Hem herkes hakli, hem hersey mubah diyerek baglayayim konuyu, kisme kirilmasin Herkese hayirli kazanclar.

Not: kendi fikrimi soyliyeyim, ne olursa olsun bu tarz manipulasyona girmem kendi sitelerimde,,(katilan katilir katiulmayan katilmaz, saygi duyarim ama) bence haksiz kazanc kategorisine girebilir bu tarz seyler, o yuzden gercek anlamda, dalavere yapmadan sitemi ust siralara getirmek, herzaman tercihimdir helal olmasi acisindan. Bu tarz seyleri ben de yanlis buluyorum.