yusufziya41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
17 Aralık 2012 gezilerine başlandı.
Başlama saati: 09:07
İp no: 95.8.**.156

Sayın malibu22, yanlış anlamayın sizi eleştirmek için değil sadece ziyaretçilerimizin davranışlarını takip ettiğimiz sistemlerin azizliğine de uğradığımızı söylemek istiyorum.

Son girişlerde ayanikwalla hocam, 41 dakika 2 sayfa görünürken, siz 4 sayfa 2 dk 44 sn gezmiş görünüyorsunuz. Benim mesajlarımdan takip ederseniz başlama ve bitiş saatlerim göz önüne alındığında sadece 1 kez 30 dakika onun dışında 1-2 hatta 3 saat siteler de kaldığım görülecektir.

Yorum atmayan arkadaşları da Allah'a havale ediyorum.
Hocam, Ben eleştiriye açığım hatam var ise yazmanıza sevinirim ... 30 dk durmam ama 2 dk da durmam mümkün değil ... Gezinti yapacağım gün kural neyse 10 - 11 dk. gezip kapatırım ... Yorum günümde ise yorum yaptığım için 15 - 20 dk yı bulur .. Okumadan yorum atmak adetim değildir ... Kendi grubumdan hariç ayanikwalla hocayı tanıdığım için bu gruba girdim ... Ayanikwalla hocanın da kendi koyduğu kurallara uymamazlık edeceğini kesinlikle zannetmem .. Lafım sizden öteye 4 site var gördüğüm istatistik server dan takip ettiğimde olmuyor doğrudur özel firma ile ücretli istatistik takip ediyorum ... Herkes kurallara uysa .. Teşekkürler..