pm atıyorlar yardımcı ol diyorlar.
buyrun hocam nasıl taktikler istiyorsunuz yeni mi başladınız diyorum,
videolarını gönder bana diyor adam
3 gün önceydi sanırım,bi arkadaş pm atıp bagzı sorular sordu bu konuyla ilgili.elimden geldigince yardımcı oldum.en son kanalımın linkini istedi,vermedim.başta o kadar düzgün konuşan,teşekkür eden adam ugraştı ugraştı kanal linkini alamayınca küfretmeye başladı sen kendini ne sanıyorsun diye.sonra profilimdeki youtube kanal linkini görmüş,sen vermesen ben bulamayacakmıyım sanki diyor.ben salakmıyım kimseye linkini vermedigim,aktif kanalımı ekliyim profilime

eski adsense hesabıma baglı olan kanalı o.hesap banlanınca kanalıda kullanamaz oldum,yeni hesaba baglayamıyorum onu,kaldı öyle.içinde 3-5 video var zaten onlardada ya reklam hiç çıkmıyor yada çıkıyorsa reklamların benle bi alakası yok.sen görürsün şikayet edip kapattırıcam kanalını diyordu.attım gitti başımdan...derdi belli adamın.şu kanal sahibi para kazanıyormuş,ben onun videolarını alıp siteme yüklersem bende çok kazanırım diyip kopyalıyorlar.fakat o iş öyle olmuyor.herkes maçların iyi para getirdigini söylüyordu,maçları bende denedim ama getirisi düşük geldi bana.baktım aldıgım risk,kazancına göre fazla bende kapadım spor kanalını direk.