Merhabalar,
Rekalyon olarak şimdiye kadar hiç bir ödemeyi geciktirmedik ve bahsettiginiz firmalardan çok daha fazla ödeme yaptık. Aşagıdaki linkte bulunan konumuzda belirttigimiz gibi veri kesintileri ve sayım sorunları yüzünden sistem 2 günlük bakıma alındı ve 2 günlük reklam yayını yapılmayacagı belirtildi. Yüksek ziyaretçi sayılı sayfaları zaten uyardık ve web sayfasında duyuru oluşturduk. Bu yüzden ödeme talep eden kullanıcıların hesabindan oncelikle belirtilen 2 gunun kazanci dusuyor. Sonra 50 lira uzerinde kazanc var ise odeme ayni gun icerisinde yapiliyor. Konu r10 yönetimine bildirilmistir. Rekalyon hakkında olumsuz yorumlar yazan uyeler report edilmistir.
https://www.r10.net/internetten-para-...pup-ppc-2.html
kesintiler - sayim sorunlari bunlar beni ilgilendirmez ? yoksa senin sunucunu ve sistemini benim kontrol etmem mi gerekiyordu sözleşmenize boyle bişemi eklediniz ? ben reklami koydum kazandim hakkim olan parayi istiyorum panelimde su kadar kazandin yaziyor ben 3 4 gun reklaminizi yayinladim gunluk min 150 lira kazanirdim o alanlardan ben sizden onun parasini istiyormuyumki siz benım hakkım olan parayi kendi sorunlariniz yüzünden kesiyorsunuz
rekalyon suan hakkımı gasp etmek isteyen bir firmadir r10 yonetimine istersen savciliga report et modlara soyleyince hak yenmiyor sanırım ve birde üyeleri report ediyorsun valla helal olsun bu kadari pesss