Bu sitelerin sahibini bende takip ediyorum. Buradan kendisini takdir ediyorum gerçekten de. Bana göre güzel bir iş çıkarmış ve çıkarmayada devam ediyor. Burada amaç para kazanmak ve oda bunu şu ana kadar yapıyor ve yapmayada devam edecek. Taki dibi boylayana kadar. Blackhat seo da bu değilmi zaten. Google uçuruncaya kadar para yapmak.

bilenyok arkadaşımızın da dediği gibi bir çok sitesi ilk sayfada yada ilk 3te 5 te. Bazı arkadaşlar yorumlarında sitesine seo yapmamış filan demiş. Arkadaşlar bu sitenin sahibi sadece iyi sıralamada olan sitelerine backlink çalışması yapıyor. Çünkü eminim elinin altında yüzlerce site vardır. Hangi birisine backlink çalışması yapabilir ki adam? Buna zaman yetmez kesinlikle. Ayrıca iyi kelimelerde iyi sıralamaya giren sitelerine düzgün açıklamaya yapmaya başlıyor ve oto içerik eklemelerini bırakıyor. Bu arada bu adamın sitesinde en azından bir kelime kalabalığı var. Mesela microoyun.com da hiç bir oyuna ait açıklama yok? Sadece oyunları iyi kategorilendiriyor adamlar tek yaptıkları bu. Ama gel görki oyun, oyunlar gibi iyi kelimelerde 2 sayfadalardı en son yada 3 neyse işte. Peki bu nasıl oluyor? Demek ki flash oyun sektöründe açıklama, yada özgünlük çokta önemli değil. Yoksa nasıl çıksın ki o kelimelerde site.