Lisedeyken Bir Kızı Çok Seviyordum... Kız Alevi Ben Sünni ( Hemen Ayrım Yapıyor Demeyin Yapmıyorum...)

Kızın Peşinde Koştum Teklif Ediyorum Araya Aracı Kızları Koyuyorum Yok... Kız Kabul Etmiyor... Nuh Diyor Peygamber Demiyor.. Kızın Çıktığı da Yoktu...
Ben Endüstride Okuyorum O Anadolu Lisesinde.. Kız da Biraz Havalı...
Tamam Havalı Diye Biz de Endüstride Okuyoruz Diye Mağaradamı Yaşıyoruz Yooo... Neyse Buraları Boşverin...
Kıza Çok Üzülmüştüm Çünkü Hayatta İlk Defa Onu Sevmiştim (Bu Lafımı Hafızaya Kopyalayın)..
Aşıktım.. Aşk Acısı Çekiyordum... İntihara Teşebbüs Bile Ettim...
Bir Gece Rüyamda Onu Gördüm Cennette Buluşmuşuz Ve Ben Onu Sevdiğimi Oda Beni Sevdiğini Söylüyordu… Çok Mutluyduk Tabi Ben Hemen Rüyadan Uyandım Ama Rüyaydı Sonuçta… Rüya Olmasına Rağmen Çok Mutluydum… Aradan Yıllar Geçti Lise Bitti O Başka Şehire Taşındı Bende Üniversiteye Başladım..
Ünivde Kapıdan İlk Girişimde Bir Kızla Tanıştım İsmini Boşverin.. Kıza O An Aşık Oldum… Belirli Bir Müddet Sonra Teklfi Ettim Ben Seni Arkadaşım Olarak Görüyorum Dedi Buyur Burdan Yak Yani Reddetti… Daha Sonra Aradan Yıllar Geçti 3 Yıl Boyunca Kıza Teklif Ettim Aşkımı Gösterdim Ama Ne Seviyordum Bi Göreceksiniz Varya 15 Tane Büyük Büyük Oyuncak Ayıcık Aldım. Kantine Biz Kızla Masada Otururken Önceden Ayarladığım 7 Çocuk Geldi Ve Herkes Sırayla Kıza Gül Verdi Bende Kalktım Ayağa 41 Gül De Ben Verdim… Bile Bile Kabul Etmeyeceğini Bildiğim Halde Çıkardım Tek Taşı Benimle Evlenirmisin Dedim… Millet Bize Bakıyor Kimseden Ses Çıkmıyor Bizi İzliyorlar… Sonra Kız Hayır Dedi Ve Gülleri Kafama Çaldı.. Heee Valla Hekresin İçinde Kafama Çaldı.. Okul Bitti Ve Biz Nişanlandık Geldi Bana Kendisi Teklif Etti Ben Seni Bilerek Peşimden Koşturdum Falan Dedi Kabul Ettim Neyse Seviyoruz Ya Hani Mağarada Yaşıyoruz Ya Hani Hemen Mutluluktan Uçmaya Başladım Süper Geçiyordu Zamanımız Herşeyi Kıza Alıyordum Beni Seviyordu Her Dakikamız Birlikte Geçiyordu Annesiyle Tanıştım Benim Ailemle Tanıştı Vs Vs Vs Süper Geçiyordu Bir Gün Yavaş Yavaş Msjlar Gelmemeye Başladı Ben Üzüntüden Fıttırıyordum Arıyorum Açmıyor Yanına Gidiyorum Gelmiyor Yanıma Benimle Görüşmüyor Ortada Bir Şey Yoktu… Sonra Beni Aldattı. Evet Aldatıldım Bir Erkeğe Bir Kız Tarafından Yapılabilecek En Kötü Şerefsizliktir. Yine Aradan Yıllar Geçti Ve Şunu Anladım Bu Hayatta İlk Diye Bir Şey Yoktur Herşey Nasiptir Kısmettir… Allah Hayırlısını Versin.

....