kaliteniz belgelenmiş bu vesileyle üstadım.Adınıza çok sevindim ..Bu arada hiçbir bilgim olmadıgı icin soruyorum kusuruma bakmayın bu belge sizin cpanel ve ürünlerini satabileceginiz anlamina mi geliyor yoksa ''servis partneri'' olmanın daha farklı bir anlamı mı var (varsa size faydası ne bunun )
Teşekkür ederim.
Servis partneri olmanın aslında çok çok sert şartları yok, yazdığınız bir cpanel eklentisi veya cpanelle ilgili bir servis hizmeti veriyorsanız başvuruda bulunuyorsunuz gerekli incelemelerden sonra 24 saat içinde cevap geliyor ve listelenmeye başlıyorsunuz ama 2013 te cpanel.net in sunucu optimizasyonu veren firmalarla bir partnerlik programı başlatılacağı, özellikle cpanelin destek vermediği aşırı sistem kaynağı kullanımı ve çözümleri konusunda gelen talepleri, talebin geldiği ülkedeki servis partnerlerine direk yönlendirmesi söz konusu olacak.
Şu andada bu kısmi olarak uygulanıyor, cpanelin destek vermediği konularda bir ticket gönderdiğinizde sizi servis partnerleri sayfasındaki firmalardan hizmet almanız için yönlendiriyor, bu süreç 2013 de daha işlevsel bir hale gelecek.
Sonuç olarak bir Türk firmasının cpanel.net sayfasında yer alması gurur verici bir durum. Cpanel her ne kadar burada listelenen servislerin ve programların yüzde yüz güvencesini vermiyor olsa da, yinede güvenmediği bir servisi kendi uygulama kataloğunda listelemeyecektir.