bu kadar kasmayın. eğer manuel müdahaleye denk gelmezseniz sittin sene anlamaz. aynı webmaster araçlarında olsa bile anlamaz.örümcekler süper zeka değil. manuel kontrol edilirse bırak tema farklılığını ne yapsan anlıyorlar.
onun haricinde birisi 301 demiş link yelpazesiyle 301 in ne alakası var çözmedim ben açıkalrsa sevinirim.
yapılması gerekn şu: ana siteniz A olsun. 5 adet paravan site yaptınız içeriği komple kopya ama güncel sürekli içerik giriliyor olmalı. bu 5 siteden ana siteye link verin. ayrıca 5 sitenin her birisi için de 5 er tane site yapın botla otomatik içerikli ve sürekli içerik girilir olmalı.bu siteelrden de paravan sitelerinze link verin.
kısaca : ana sitenin 5 uydusu olacak bu 5 uydunun da 5 er uydusu olacak. toplam 31 adet siteniz olacak. hepsi farklı iplerde olursa ve dediğim gibi sürekli güncel olursa ana site ilk sıradan aşağı inmez. kopya içerikle bile. ama blogları birbire linklemeyeceksiniz.
Burada olay sadece 301 değil başka yöntemlerde var açıklamak isterim ancak ben bunu açıklarsam bir çok kişi seo'cu kesilir başımıza.