Mrb arkadaşlar.
Öncelikle eğer birden fazla sitemiz varsa, bunları çeşitli şekillerde linkleyerek, anahtar kelimelerde yükselmesini sağlayabiliriz.Önemli olan bu siteleri, google gözünde bağımsız siteler gibi göstermek.Bu siteleri geliştirmek ve doğru zamanda link almak.

Benim aklıma bişey takıldı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Google plus ile artık bir kod yardımı ile web sitelerine kendimizi yazar atıyabiliyoruz.Dolayısıyla arama sonuçlarında resmimiz çıkıyor.Madalyonun bir yüzünden baktığımda, bu gerçekten güzel bir uygulama.Bu sayede google plusta yazılarımızın paylaşılacak ve beğenilecek.Diğer yandan bu benim şahsi kanaatim, bir çok sitede yazar olduğumuz ve yazı yazdığımız için paylaştığımız makaleler daha değerli olacaktır.

Sorum şu arkadaşlar;
Farklı sitelerden fayda sağlamak için, bu sitelerin bağımsız olması gerektiğini belirtmiştim.Sitelere author kodu ile yazar oluyoruz ewt sahiplik değil sadece yazarlık.Peki acaba google plus'a eklediğimiz siteler, aylar yada 1 sene sonra linklendiğinde, google bu sitelerin bağımsız siteler değilde tek bir elden yönetildiğini düşünebilir mi? (çünkü bu sitelerin bağımsız olmaması ve aynı elden yönetilmesi, linkin değerini düşürektir.)

Ewt sanırım fazla paranoyakça fakat bu düşüncemi paylaşmak istedim.
Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
İyi çalışmalar.