Hep gitmek istediğim ama hiç gidemediğim bir şey paintball
Fakat giden arkadaşlarımdan Kayseri'de 2-3 tane olduğunu ve resimlerini gördüm. Biri bir fabrikaya kurulmuş şehrin biraz dışında fakat servisleri var belli bir noktadan saat başı geçiyor. Rezervasyon şeklinde çalışıyor takım bulamazsa oyuncu yardımıda var
Kıyafetleri falan çok temiz tamamen profesyonel silahlarda falan kesinlikle takılma olmuyor. Her oyun sonu hem mekan hem silahlar iyice temizleniyor koku olarak boya kokusu kesinlikle yok ( gittim fakat oynayamadım

) ortada araba kaputları var eski model arabalar baya büyük bir alan bolca siper tepe çukur tırmanılacak alan çok güzel efektler var. Işıklandırma var çok güzel ortam yaratıyor 3 senaryo var 1 i anlattığım öbürü ormanlık bir yer ( dışarıda bu ) öbürüde ofis gibi bir yer ( her şey maket burada fakat çok kaliteli malzeme )
Diğer paintball sahaları açık ve kötü yerler silahlar tutukluk yapıyor çalışanlar ilgisiz ve kaba.
Size tavsiyem eğer ciddi ilgilenir eğitim alır sermayem var diyorsanız bu işe girişin. Dediğim mekandaki herkes en az 6 ay bir yer demişlerdide unuttum eğitim almışlar.