Özel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Bilmiyorum anlatmaya nasıl başlıyacam biraz karmaşık ama Kaç gündürlü boşlukta yaşıyor gibiyim. uyuyamadım size danışmak istedim.
Çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı off topic bölümüne en az 4 5 tane konu açmışımdır belki onunla ilgili. 9 ay önce işte olanlar oldu kız beni sevmediğini söyledi ve gitti. Aşırı derecede çok seviyordum aramızı düzeltmek için neler neler yaptım ama olmadı . 9 ay boyunca neler yaşadığımı Allah bilir dayanacak gücüm kalmadı artık. Tek avuntum Ahirette Cennette onunla birlikte olmak en azından cennette onu görmekti. 3 4 gün önce konu konuyu açtı sordum. bana cennette bile yanımda olmak istemediğini söyledi. Tek yaşam amacımı tek avuntumu kalan son ümidimide aldı götürdü.
Kaç gündürlü ondan sanki boşlukta gibiyim o son söylediğinden sonra nerdeyse benim için cennetle cehheneminde farkı kalmadı.

Allah nasip ettide cennette gittik diyelim. Onu görebilir onun yanında olabilirmiyim ? O istemiyor ama ben onun yanında olmak istesem onu görmek istesem kabul olurmu ?
Tek avuntun o madem. Olursun kardeşim takılmamaya çalış böyle şeylere , profesyonel destekler almanı öneririm ve imkan varsa kısa zamanda çevre değiştirmeye bakmalısın.