Arkadaşım slash olması farketmez escape etmen yeterli:
\/
şeklinde
escape kurtarmadı maalesef. ben direk benzeri kodu vereyim kesin çözüme ulaşalım;
Alıntı
Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 9. haftasında <a style="font-size:12px;font-weight:bold;color:#356AA0;" href="/etiket/tarsus-haberleri/18488" title="Tarsus"><a style="font-size:12px;font-weight:bold;color:#356AA0; href="/etiket/tarsus-haberleri/280" title="Tarsus">Tarsus</a></a> Belediyesi, Ceyhan Spor Salonunda konuk olduğu Ceyhan Belediyesini uzatma sonunda 73-70lik skorla mağlup etti.</p><p>Bu sonuçla 6. galibiyetini alan Tarsus Belediyesinde Danielle Robinson 25 sayı- 7 ribaund- 5 asistle takımının galibiyetinde önemli rol oynarken, Shay Doron 18 sayı- 7 ribaund- 3 asist ve Delisha Milton da 12 sayı- 5 ribaund-2 asistle maçı tamamladı.</p><p>Ceyhan Belediyesinde ise Jelena Ivezic 19 sayı- 8 ribaund- 3 asistle oynarken, Carolyn Elizabeth 14 sayı- 11 ribaund ve Tuğçe İnantepe de 12 sayı- 3 ribaund- 8 asistle mücadeleyi noktaladı.</p><p>Mücadelenin başında iki takımda hücumda skor bulmakta zorlanmadı ve 4.dakika Danielle Robinsonın basketiyle 8-8 eşitlikle geçildi. Liene Jansone ve Melisa Canın sayılarıyla ilk periyotu 19-22 önde tamamlayan Tarsus Belediyesi, devre sonunda da soyunma odasına 35-36 üstün giden taraf oldu. </p><p>Mücadelenin ikinci yarısında da iki takım birbirine eşitlik sağlamakta zorlanırken, üçüncü çeyreği 49-53 Tarsus Belediyesi önde geçti. Maçın final periyotunda bitime 2.5 dakika kala skor 67-67ye gelirken, iki takımda kalan dakikada sayı bulamayınca normal süre bu skorla tamamlandı. </p>
koddaki kalın yazdığım yerleri silip geri kalanları almak istiyorum. tam olarak nasıl çözerim. 2 gündür bunla uğraşıyorum.