Arkadaşlar saat 12 de bir tabak makarna yiyin 1 hafta bu şekilde sürdürün alırsınız

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:27:05 -->-> Daha önceki mesaj 22:25:09 --

Exam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu hortlamis ama hazir gormusken sorayim.Abi cozumunu buldun mu ? Bende 18 yasinda 1.65 civari boyda ve 50 kiloyum. Cok uzun zamandir boyle. Yatmadan yerim.Yemek yedikten sonra pek hareket yemem.Burger MC falanda affetmem falan ama kilo yapmiyor.Benim bunye nasil yakiyorsa artik.

Buna bir turlu cozum bulamadim.Zaten boy kisa fazla kilolu olmak istememde 5-10 birsey alaydim toplu dururdum en azindan. Hevesle aldigim elbiseler bol gelir.Saatler bilegime buyuk gelir falan.

Spor salonuna yazilmayi dusunuyorum ama ondan da emin degilim. Onerisi olan arkadas varsa yazarsa sevinirim.Yeni konu acmak yerine burdan devam etmeyi uygun goruyorum.
Arkadaşasım badiye gitmen gerekiyor. Kilo almak bence kolay ama hemen göbek olur. O yüzden badiye gideceksin ki omuzların gelişecek karın kasların gelişecek yediğin yemek burda kas olarak gelişecek. Yani tahminime göre omuzların geniş değildir. Bu yüzden dikkat et böyle kilo almak için uğraşma, önemli olan vücuduna uygun bir kiloya kalıba gelmen