Teknoloji manyağı biriyim küçükken internet kafeye kaçtığımdan dolayı az dayak yemedim
Üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim ailemden pek maddi desteğim yok ama kendim çalışıyorum Allah'a şükür şu ana kadar ne istediysem kendi imkanlarım ile aileme yüklenmeden aldım almaya devam ediyorum bir yandan da okulumu devam ettiriyorum hayırlısı ile 2 yıl sonra beden eğitimi öğretmenli olacağım.
Konuya gelecek olursak Hp Pavilion Laptop'um var 7 ay önce oyun canavarı niyeti ile aldım. i7 işlemci 8 gb ram 2gb paylaşımsız ekran kartı var ancak ne olursa olsun laptop ile oyun oynanmıyor arkadaş ses ve ısınma sorunu beni deli ediyor..
Tahminimce 1700 1800 lira arası satabileceğim bir bilgisayar şu an elimdeki. Bunu satıp ps3 ya da xbox alsam yanına da ufak bir notebook ya da tablet mi alsam diyorum. İnternet ve pc işlemlerimi tabletten hallederim oyunumu da konsolumdan oynarım sanki en iyisi böyle gibi. Tabi bunun yanında bir de güzel bir lcd tv almak lazım ve tabi ses sistemi.. Öğrenci olduğum için pek açılamam fakat çalışır öderim diye düşünüyorum bana maliyet olarak bunları hesaplayacak ve akıl verebilecek olan var mı