siyahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır derse mi olumlu diyorsunuz hocam? Hiç tecrübem olmadığı için bu biraz garip geldi.Açıkcası kabul ettikten sonra ben biraz yürüdükten sonra ufakça tanışmak için söz açacaktım ancak bu yorumunuz beni biraz caydırdı :S

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:35:47 -->-> Daha önceki mesaj 10:28:55 --

Hocam kızı ben 2-3 arkadaşla beraber servis beklerken görüyorum.O,servisin gelmesine 5-10 dk kala önümüzden yürüyerek geçiyor.Durma şansı imkansız gibi Arkadaşların yanında da konuşmak istemiyorum açıkcası.Benim tereddütlerimden biri de hareket anındayken kızın önünü kesmek olacak.Dediğiniz gibi dursa anlarım ama...
Sakın önünü kesme kız için zor bir durum olacaktır bir şekilde fırsatını bulup durduğu zaman yakalaman lazım kızı ve arkadaşlarından çekinme hatta senin için daha iyi bir şey kıza soru sorduğunda ve muhabbet tıkandığında yanındaki başka bir arkadaşına sohbeti geçiş yaptırabilirsin ardından tekrar merkez kıza dönersin kız tavlamanın %10'u tip, para vs. ise %90 cesaret ve konuşmadır.