digerlere tiklatma ban sebebidir, anlasildigi ilk anda banlar. sonra r10a gelip yok adsense beni gereksiz banladi, yok adiii adsense gibi laflar etmeye baslarsiniz.
Ve google o kadar aptal degil, gitsin arama kutusundan baska siteye girmesin, 5. sayfa da direkt senin sitene girsin, 2 3 tik ile siteyi gezsin reklama tiklasin. Olduuuuu
bilgiler için teşekkürler. 2. dediğin önemli onda zaten sende haklısın. benim amacım adsense in ve robotun çalışma sistemini çözmek ve güzel cevaplar aldım bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:15:21 -->-> Daha önceki mesaj 13:13:40 --
Adsense tıkları kısa süre içerisinde güncelleniyor. Yani günlük, haftalık veya aylık değil...
2.Si evet tık sayılır ama etik değil, aynı zamanda banlanma durumu olduğunda ne diyeceksin bilemiyorum..
günlük ve haftalık detaylı bi daha bakayım ben tam bulamadım. benim merak ettiğim aslında şu. mesela bir site 6 aylık bir süreçte ortalama günlük hiti 1k google şunu diyormu bu siteye hergün ortalama 800 900 veya 1000 kişi giriyo değişmiyo bu sitenin aylık adsense geliri şu kadar olmalı ortalama gibi ?