Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Albos, emin ol bahsettiklerini birçok kişi gibi bende biliyorum. Fakat yazınızın bir kısmına katılmıyorum. 2 link koymak ile 3 link koymak arasında hiç bir fark yok. element yaratmayın

verdıgım yazıların hepsi %100 özgündü, site içlerinde 1 2 3 link ve farklı kelimelere yönelikti. Vs vs.

Fayda görenler adına sevindim. Fakat en azından tek başına bir fayda sağladığı kanaatinde değilim. Mutlaka yapılan başka çalışmaların etkisi olmuştur. Yoksa 2 yıldır alıyorum ufakta olsa bir fayda görürdüm.
Hocam o sorgulama size yonelik degildi. bu islemleri yapan isanlar icin bie genellemeydi. Bircok kisi bende biliyorum diyorsunuz ama yaniliyorsunuz, siz biliyor olabilirsiniz ama bircok kisi biliyor olsa bile uygulamaktan uzaklar, kolayina kacarlar.

Goruyorum forumda tanitim yazilar kategorisini, adam 150-200 kelime yazmis, yazmis da sayilmaz, dosuyor oraya 3 link al sana tanitim yazisi diye site sahibine gonderiyor yayinlanmak uzere. 200 kelimelik bir makale de en normali 1 link, 2 link ise eehhhh idare edebilir ama 3 link koyarsan bas bas bagriyorsun " bu bir spamdir" google gozunde . Bilmiyorum anlatabildim mi.

Simdi tek basina faktore gelelim. Hocam o eskilerdendi, backlink al ve kafadasin.
Su anda ise kafada olmak icin binbir faktor vardir, bunlardan biri dogal gorunumlu tanitim yazisidir. bu faktor tek basinda ise yaramaz ama, web 2.0 ile , sosyal share ile, kaliteli icerik ile harmalandiginda cok faydasini gorebilirsiniz.