Beyefendi her şikayet konusunda sizin mesajlarınızı görüyorum. Buradan prim mi elde etmek istiyorsunuz anlamadım.

Birkur'a birşey demiyorum.

Ama Alanadı.com.tr'nin bu hale gelmesi gerçekten Mustafa beyde kaynaklı değil.

Bu sitede kaç firma bir anonim şirket tarafından 30-60bin TL fiyata alınabilecek bir kapasitede acaba?

Mustafa bey devredeceği firmayı gerçekten özenle seçti. Zaten bu devir fiyatını ödeyebilecek bir firmanın mantıken kötü bir firma olması düşünülemez.

Gelgelelim ki yeni firma bu devir/taşıma işlemlerinde tökezledi.

Mustafa bey hepimizin gördüğü gibi elinde geleni de devir sonrası bile yaptı.

Bir işletmeyi birine satarsanız bir süre yardımcı olur şirketinizin işletme tipini onlara öğretirsiniz. Lakin işletmeyi alan firma elini sürmez herşeyi halen sizin üzerinize yıkarsa siz de kendi kendinize ben bu kadar uğraşıyorum adam aldığı firmayla ilgilenmiyor diye düşünürsünüz.

O yüzden kınamadan önce dikkatli düşünmek lazım.

Kim kendi adını kirletmek ister ki?

Burada sitemlerinizi XNet A.Ş'ye yönelik yapmanız gerekiyor artık.

Çünkü XNET AŞ yeni teknolojileri yeni öğrenip yeni yeni denediği için devir sırasında ve bugün de bu yüzden sorun yaşanıyor.

Eminim ki r10'da firma bile olmayan birçok kişi 5-7 hosting sunucusunu en fazla 1 haftada taşımış 15 günde stabil konuma getirmiş olurdu.

En iyi teknoloji kullanmayı iyi bildiğiniz teknolojidir. Maceralar bu örnekte de görüldüğü gibi herkesi mağdur eder.

SunucuservisTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen pararı kazan sonra ben sıkıldım iş yok diye devir et ederkende rezil et musterileri alanadı ve birkur örnekleri oldugu gibi