dj_nuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
<select name="cevap_<?php echo $cevap_list['cevap_id']; ?>" id="cevap_<?php echo $cevap_list['cevap_id']; ?>">  
<option value="<?php echo $cevap_list['CRM7103']; ?>"><?php echo $cevap_list['CRM7103']; ?></option>  
</select> 

<textarea name="cevap_<?php echo $cevap_list['cevap_id']; ?>" id="cevap_<?php echo $cevap_list['cevap_id']; ?>" rows="5" cols="100"></textarea>

yukarıdaki şekilde ekrana çıktı alamıyorum çünkü comboboxtaki değerler çoktan seçmeli yani bir tane cevap bulunmuyor.dolayısıyla name kısmında cevap_id boş geliyor birden fazla cevap olduğu için.

Önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Arkadaşım form buradaki gibi ise yanlış kullanmışsın. Hem select hem de textarea ya name olarak cevap_<?php echo $cevap_list['cevap_id']; ?> vermişsin. Onu düzeltirsen ve forma doğru girdiyse postta sorunsuzca alman lazım.

yani select ise $_POST['cevap_3'] deyince seçilen option değeri textarea ise yazılan yazı gelir.Eğer hem select hem de textarea aynı soru için kullanılacaksa farklı isim verip alman gerekli. Tam olarak senin neye göre formda gösterdiğin buradan anlaşılamadığı için kesin yazamıyorum.