dediğinizde bunda beni kapsama arkadaşım. Aylık 25 TL programa vermem. Yararlı birşey olmasını istiyorsan betho isimli bi arkadaş var forumda bak o yapmış organikhit programı onun gibi yap o zaman yedi cihanı aleme yararlı olsun. para ile bana kazanç sağlıyan şey bana değil sana yarar sağlıyacak sadece aslında.
Seo programla olacak iş değil. Çünkü seo tamamen sitenin kendi altyapısı ve içeriğiyle alakalı bir durum.Bir programla domain yaşını yükseltemezsin, site içeriğini özgünleştiremezsin ve da yüzlerce kriteri sağlayamazsın. Yapmayı başarsan da bu alana milyarlarca dolar yatıran ve ekmeğini bundan kazanan bir firma bu tür otomatik işlemleri kolayca farkedecektir. Yapabileceğin en iyi şey organik hit programı yazabilirsin. Gruba üye kullanıcıların birbirlerinin web sitesinde gezinmelerini sağlayan bir program. Örnekleri çok var. Bu örnekleri biraz daha geliştirerek daha fonksiyonel bir çözüm üretebilirsin.
arkadaşlar zaten organik hit programım var ve forumdakilerden daha önce yazdım ama tasarımı pek başarılı olmadığı için yayınlamadım 2 3 tane server sattım 500 tl den onlarda kendi kendine küçüldü kapatıldı bu tür programlar var zaten şimdi ben bu programı yayınlasam aynı kullanıcılar kullansa benim programdan tekil bile gelse o programıda kullandığınız için çoğul olacaktır ve programın işe yarayıp yaramadığı konusunda şüphelere düşeceksiniz ve bir işe yaramayacaktır mantığıyla yayınlamadım