Şimdi deneme paketini sabah aktif ettim site ekledim. siteyi www'siz ekledim. Çünkü kredi vermiştiniz. Akşam bi geldim kelimelerde site yok dedi :| sanırsam google arama sonuçlarında site www ön ekli ise; www'siz eklediğinizde bulmuyor arama sonuçlarında yani bulamadım diyor. nasıl bu bir metin dosyasında r10.net yazıyorsa ve siz arama yaptırırken
www.r10.net diye aratıp bulunamadı diyorsa onun gibi. bunu bi kontrol ederseniz sevinirim.
ikincisi; www'li olarak yeniden ekledim pakete deneme paketine. yannız bu sefer doğrulama dosyasını ftp'ye atmış olmama rağmen;
Onay dosyasını indirin, sitenizin ana dizinine yükleyin, daha sonra doğrulaya tıklayın
diyor. buna da bi bakabilirseniz sevinirim. onun dışında evet ziyaretçiler geliyor. ve gerçekten çok iyi geliyor ama arama motorundan mı yoksa direkt mi geliyor analytics'te de göremedim biraz sorunum var. ona tam bakıp net yorumumu yazacağım size. onun genelinde cidden başarılı, hoş, anlaşılır ve güzel raporlu bi sistem hocam. tebrik ederim sizi.