Herkes nasibini yer.Bu işin bir tüyosu yok sadece biraz mantık meselesi.Çünkü bu piyasaya yeni sürülen birşey iki günde herkes tüyo sahibi olamaz.Sadece mantıgınızı genişletin.Sabırlı olcaksın.Ben 6 -7 ay adsenseden günlük 2-3 dolar kaandıgımla mutlu oldum.Daha sonra 7 leride 20 leride gördüm.Ama şunu bildim 2 yede 20 yede şükür.
Hangi videolar cok kazandırır.Ben dikkat ettiğim şudur ki anahtar kelime videosu.Nedir bu. Mesela örnektir.P.rno izle kelimesinin aylık aranma hacmi 90 milyona yakın sanırım simdi sen kalıp p.rno izle diye bir video yüklersin aıtyorum ondada yasaklı p.rno sitelere nasıl girildiğini anlatırsın.Birgün değil hergün kazanırsın.(prno kötü örnek ***** v.b seyleri anahtar kelime olarak kullanmayın )

Sonracıgıma facebok sayfaları etkilidir tabi bir avantaj yani atıyorum 500 binlik bir sayfa size rahat 20-30 dolar verebilir günlük.
İkincisi güncel yüklediğiniz telif hakkı olmayan videoları önde tutmak icin hızlı bir şekilde imelyin pligggleyin türkiye ile ilgiliyse büyük türk forumlarından on tanesine üye olup oralarada koyun.
Kanallarınızı ve videolarınızı tertipli yapın.Birçok kullanıcı gelşi güzel video atıyor.Yani indi bindi gibi indiriyor yüklüyor gidiyor.Sonra tabi kazanamazsın.Sen ilk önce kanalını görselleştir.Sonra ulead gibi basit programlarla videolarına ön sunum ve logo koy.( Ön sunum sitesi vermiştim prof.sunumlar yapabilriiniz.)
Yani basarı sizin elinizdeykn siz elinizi başkalarına açıyorsunuz.
Konuyu açan kardeşimiz senin de heycanını anlıyorum gençsin kazanmak istiyorsun gene sanslsınız ben senin yasındayken adsenseden daha nasıl kazanırım diye değil,sanayide ek iş varmıdır diye düşünüyordum.