Bende fullupdate eklentisinde küçük bir editleme yaptım server_cmd de kick in altina birde addip yani ban ekledim
5 kere demo kaydı almak isteyen oyuncu sunucudan banlanır. Maç sunucularında bu biraz sıkıntı yaratacaktır. record komutu uygulandığında fullupdate komutu da uygulanmış oluyor. Sadece zaman olarak kısıtlama yapabilirsiniz, diğer şekilde kısıtlandırmalarda ya oyuncuyu kısıtlandırırsınız ya da saldıran kişiye izin vermiş olursunuz.
betayı etkiliyor 5758
Hatırladıgım kadarı ile stabil versiyonlarıda etkilemekte
Stabil versiyon zaten ap ayrı bir dünya,dışardan server.cfg indirilip rcon aracılıgı ile motdye müdahale edip uygulama indirme sayfasına yönlendiriyorlar
O zamandan beri tüm sunucuları beta olarak güncelledim
Brute-force ile rcon_password değeri bulunuyor mod_write ile motd.txt değiştiriliyor, diğer dosyalarda değiştirilebiliyor, sanırım bundan bahsediyorsunuz. Motd.txt dosyasının özellikle değiştirilmesinin ve bir sayfaya yönlendirilmesinin özel sebebi ise botnet 'e yeni bir üye kazandırmak, çok zekice. Ayrıca sizin yaşadığınız sıkıntı fullupdate miydi? Farklı ise bilgi verebilirseniz inceleyebilirim.
Eklentide fullupdate komutunun kullanabilirliğini cooldown süresine göre ayarladım, henüz hâlâ test etmiş değilim.