Arkadaşım bu konuyu birilerine sinirlenip açmışşın gibi geldi bana , aslında biraz sakin kafayla düşündüğünde bir insanın kendi geliştirdiği bir taktik varsa bunu senle paylaşmamasından doğal ne olabilirki o çok kazanıyor ve seninle paylaşmıyor diye kimseyi suçlayamazsın , diyelimki günde 20 dolar kazanıyor sana söyledikten sonra sende aynı şeyi yaparsan onun geliri diyelimki 15 dolara düşecek sende onun bulduğu methodla para kazanacaksın sence doğrusu bu mudur ? Zaten kendin bişeyler üretmen için gerekli bütün bilgilerin forumda olduğunu düşünüyorum , biraz araştırırsan herşeye ulaşabilirsin .
bak kesinlikle sana katılıyorum fakat belirli kişiler var ben kendi sistemini versin demiyorumki hayır sadece bana versinde demiyorumki yaw siz özel tekniğinizle 100 dolar kazanın kardeşim özel tekniğini isteyen kim genel bilgiler var ve biz şuanda ulaşamıyoruz yaw en basitinden örnek veriyim maç yüklüyorum maçı yükledim 10 dakika sonra telif hakkı veriyor ilk yükleyenin tamam ona eywallah kabul ama niye kimse gelip izlemiyo adam bi maç yüklüyo 2 saatte 50 dolar kaldırıyo biz niye yapamıyoruz eksiklik ne ? imleme yapıyorum tag kasıyorum özgün yazı içerik var daha ne yapayım ? olmuyo işte bilmediklerimiz var
İSYEEEAAANNNNNNNNNNNNNNNNN