yazılanları arkadaş forumda hiç okumadığına göre kendi başlığından takip etmesi kolay olup on kere anlatılan varolan bilgileri burda toplattırmak istiyor bu kadar da hazıra konmamak lazım diyorum ben
evet doğru diyosun. sürekli robot gibi tekrarladığınız imlemedenmi bahsediceksin ?
yada güncel medya ? hepsini yapıyorum sağolun gizlice yaptıgınız şeyleri elbet herkez öğrenicek ve sadece siz para kazanamıcaksınız.
veya şöyle söyliyim kardeşim bana bu konu altında bilmediğim bi konu göster haklısın diyeceğim neden 2 $ kazanıyorum ? bende bi eksiklik yok sizin konularda eksik var atladığınız şeyler var
EDİT: GÜNCEL MEDYA DEDİNİZ MEDYANIN DİBİNE VURDUM GAZETECİ BİLE BUKADAR TAKİP ETMEZ BENİM ETTİĞİM KADAR HA BUKADAR UĞRAŞ 2$ ÇOK İYİ
AZI BULAMAYAN ÇOĞU BULAMAZ DEDİM EYWALLAH DEDİM KONULARI TAKİP EDİYORUM ADAM YAZMIŞ SINIRSIZ GÜNDE 2 TANE 10$ GELİRLİ ADSENSE HESABI YAPABİLİRİM NASIL KARDEŞİM ? BİZ SÜRÜNÜYORUZ SEN KRALLAR GİBİ YAŞIYOSUN EMİNİM ONDAN DAHA ÇOK UĞRAŞIYORUM AMA BİLMEDİĞİMİZ ŞEYLER VAR.