Sabahtan beri bakmadığım şirket kalmadı ama kendime uygun birşey bulamadım ya çok pahalı ya isteklerimi karşılamıyor.

Öncelikle şunu belirteyim açılacak web sitesi kişisel web sitesi olacak ve site Mart ayına kadar "YAKINDA" olarak kalacak. Sitenin görselini hazırladım sadece alt tarafa "Facebook, Twitter, Youtube, Instagram" logolarını ekledim onlara sadece işlem yapılacak. Son olarak site açıldığında bir müzik çalıcak yaklaşık 2.30 dakikalık bir müzik arka planda çalıcak site açılır açılmaz. Bunların dışında herhangi birşey olmayacak sitede Mart ayından sonra Vimeo aracılığıyla HTML ile sitenin ana sayfasına bir video koyulacak ve bu sefer sitenin altıda ÇOK YAKINDA yazıcak. Video siteye yüklenmeyecek "Vimeo.com" dan aktarılacak. Haziran ayı gibi ise siteyi tamamen açmayı düşünüyorum. Site kişisel bana ait site olucak ve site açıldığında bile bütün video bağlantıları dışardan olacak, sadece fotoğraflar siteye yüklenecek bunların dışında ekstra 5-6 GB gerektirecek yüklemeler yapılmayacak ama siteye girişleri göze alarak ona göre Trafik limitini en uygun şekilde belirleyelim ki sıkıntı çıkmasın.

Bunların dışında Host ve Domain alacağım firmadan bir ricam daha olacak yapmış olduğum sitenin görselinin en altına 4 adet logo ekledim "facebook, twitter, youtube, instagram" ama hiç web sitesiyle ilgilenmediğim için siteye koyup bunlara nasıl tıklayınca uygun sayfaya yönlendirilir bilmiyorum. Görsellerin PSD dosyası mevcut host ve domain alacağım firmanın bunları tıklanabilir hale getirmesini rica ediyorum çok zor bir iş değildir diye düşünüyorum.

Tercihim domain için 1 yıllık, host için 6 aylık tekliflerden yanadır. 6. aydan sonra site açılmaya başlayacağı için host'u biraz daha genişletmem gerekecektir. Tekliflerinizi PM olarak atınız.