Evet hayırlısı
bu sistem admin panel mi yoksa sitenin kendisimi nedir başvurdum ama hiçbişey anlamadım ben bu sistemden
Merhaba;
Evet, Reklam Mühendisi bir admin paneldir. Tek ürün eticaret yapanlar için komple bir yönetim sistemidir.
Reklam Mühendisi, tüm tek ürün siteleriniz için sipariş formunu tasarlayıp sitenize otomatik yükler. Tek ürün sitenizin web tasarımı size aittir ancak “Sipariş Ver” butonu tıklandığında açılan sipariş formu ve iş yönetimini Reklam Mühendisi’nin içinden yaparsınız. Bir çok tek ürün sitesi demek aslında bir çok yönetilecek sipariş formu ve kompleks bir problem demektir. Bu yönetimi manuel olarak yaparsanız standardı olmadığı için muhakkak hata yada eksik kurulum oluşmaktadır. Tek ürün sitelerinizin hepsi için gereken profesyonel yönetimi, kodlama bilgisi gerekmeden “sıfır” hata ile Reklam Mühendisi ile tamamlayabiliyorsunuz.
Kurulum sonrasında, Sipariş Formunu dolduran kişinin hangi reklamdan geldiğini ve geçmiş tıklama haritasını inceleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda Analytics’e e-ticaret raporu için paralel olarak verileri gönderir. Sipariş verenleri reklam bazında, il bazında, site bazında, ödeme tipi bazında vb. raporlarsınız. Raporlama dışında işletme için gerekli tüm yönetimler dahil bir sistemdir.
Saygılarımızla..
ReklamMühendisi
Sistem e-ticaret site sahiplerinin çok işine yarayacak gibi görünüyor. Sanırım Türkiye'de bir ilke imza atılmış. Değişik ve güzel bir sistem olmuş tebrikler.
Teşekkürler