Merhaba arkadaşlar;

Burda tek suçlu benmişim galiba, acaba şu yönden bakabilirmisiniz.

R10 da ve SizceNET sayfasında Resimli olarak bildirimler yapıldı devir yapılacağı ile ilgili ve herkese tek tek mail atılmıştır, bir kaç kişiye mail gitmedi diye hizmetinizimi sildik yada yarı yolda bırakıp telefonlarımı kapattık, MSN enemi girmedik.

Msn dende tek tek herkese gerekli açıklamayı yaptık fakat ishak bey konu açmakla daha iyi gördü kendini sanırım.

Benim söyleyebileceğim tek şey şudur:
SizceNET Bilişim Hizmetleri 'nden hizmet alan müşterilerimiz lütfen KALEHOSTİNG firması ile irtibata geçiniz, tüm hizmetleriniz ve siparişleriniz geri size verilecektir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:35:04 -->-> Daha önceki mesaj 08:32:24 --

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gözümü tutmamışlardı bir ara. almıştım berbatlar.
Merhaba;

Siz benden 1 adet linux ve 1 adet windows reseller almıştınız.

Ortada bir sorun ve sizi mağdur edicek durum yokken 2. hafta sonunda geri ödeme istediğinizi belirtmiştiniz, bizde size bizden kaynaklanan bir sorun varmı diye sormuştuk fakat siz yok demiştiniz arkadaşınız VDS aldı diye oraya geçicektiniz, bizde size bizden kaynaklanan bir problem durumunda ödemeniz geri iade yapılır demiştik. sizde tamam dediniz.

şimdide kalkmış bu sözleri burda bu şekilde kullanıyorsunuz, gerçekten acıyorum size.

verdiğiniz 12 TL ücret ne beni zengin eder nede sizi fakir eder, eğer sorunumuz ödeme size özel mesaj ile hesap numaranızı belirtiniz.