Bir zamanlar teklan felan da vardı, raksnet, gediknet, dominet vs.. sanırım şu an SH'ın bulunduğu konumdan, o günlerin şartlarına göre çok daha ileride ve önde olan.. Kendilerinin websitesi açılmıyor da bilgisi olan var mı ?
Batmaz çıkmaz bir tek Allahtır. Haricinde büyük yatırımcılar bu sektöre göz dikerlerse SH felan dinlemez +1000 değil 2500 sunucu satarak işe girerler. Siz de zamanınızı tebrik kartları ile harcarsınız. Öngörülerinizin %85 doğru olduğunu farzederek, bunu da anlayabileceğinizi umuyorum.
raks, gedik, dominet bunların hiç biri sh konumunda olmadı. her zaman için 4.5.6. şirket oldular.
Bu saydığınız şirketlerin iş yaptığı dönemlerde ilk 3 olarak superonline, kablonet ve turk telekom vardı. Bu ilk 3 şuan ülkemizde hala ilk 3 şirket durumundalar dememek gerek yok sanırım.
Teklan tarafında ise benim şahsen bildiğim kadarı ile teklan batmadı, bu konuyu dilerseniz kendilerinden öğrenmeniz daha doğru olur, böylece şişirilmiş yalan veya dedikodudan arınmış gerçeklere ulaşmış olursunuz.
Düşmez kalkmaz elbetteki bir tek Allahtır, fakat 2500 sunucu ile işe girecek bir yatırım şirketi söylediğim 3 şirketi pek rahatsız etmeyecektir. Ülkemize siz farketmemiş olabilirsiniz ama her yıl 10 tane yeni 2 tanesi gerçekten iyi para harcayan yatırımcı girmektedir, 8 tanesi batmakta, 2 taneden 1 tanesi sıkılıp gitmekte 1 tanesi ise kendi yağında kavrulmaktadır.
Bu arada bu 3 şirketi neden sevmediğinizi anlamadım, bu 3 şirket olmasaydı şuanda 160-200 tl fiyatlarla dell,hp gibi bir en kaliteli sunucularını kim sağlayacaktı? hala toz toprak içinde çalışılan ortamlarda, atx sunucularla hizmet almayı bu kadar mı çok seviyordunuz?
Söylediğim gibi herkes işe girebilir, tek söylediğim doğru yapamayacaklar girmemeli.