Merhaba konuya her 2 taraftandanda baktım bir sorun var evet bir anlaşmazlık var yedek konusunda buraya kadarda tamam yedeği silinen kişi haklı burada Şahin DAĞ kabul etmiş hatalıyız demiş kibarcada özür dilemiş yapabileceği başka birşey yok ne yazıkki bu tip sorunlar herkezin başına gelebilir velasır gelmiştir kimse demesin ben yok hata yapmadım herkez hata yapar telafisi varsa ki Şahin kesinlikle geri kalacağını sanmam elinden gelen birşey var ise yapacaktır.
Yedekleri yok alan beye dönersek 3 ev buradan ekmek yiyor diyorsunuz allah sağlık versin ama böyle bir siten var veya müşterin var ise siz neden kendiniz önlem almıyorsunuz burada siz haklısınız diye eleştirilerden uzak kalacağınızı sanmayın ne kadar yedek alıyoruz dense bile siz de yedek alın çokmu zor bu değil bu sizinde ihmaliniz takipsizliğiniz faturayı ödedi iseniz arayın bildirin tekrar arayın tekrar arayın 1, 2 saatinizi ayırın yedek alın sizde kendinize bir bakın ben nerde hatalıyım diye.
Toparlarmak gerekirse firma ile siz aranızda bir konuşma yapın ve bunun çözümü hakkında ilerleyin burada yazacağınız hiçbirşey size + olmaz karşılıklı olarak görüşün ve bir karar verin, yok konuşacak birşey yok derseniz oda sizin kararınız olur
hiç bir işede yaramaz.
Saygılarımla