geçen yaz kafede oturuyoruz 2 kişiyiz arkadaşla, benim eski kız arkadaşım ve yanında 2 arkadaşı geldiler arkamıza oturdular.
işte laf felan atıyolar biz biplemiyoruz ama bi görceniz öyle bi kuul takılıyozki sonradan bizim arkadaş sarhoş oldu gitti en arkada koltuk vardi gitti uzanıyo salak salak şekiller yapıyo o zamanda lmfao çok ünlüydü daha yeni bomba olmuştu telefonda onu dinliyo tuhaf tuhaf haraletler yapıyo arkada kızlar felan gülüyo

beni müşteri aradı o zaman çalıştığım bi abim vardı devamlı neyse artis artis dışarı çıktım benim eski kızın arkadaşları beni kesiyor felan ne kasıldım

görüşmem bitti neyse masaya dönüyordum tam sandalyeye oturuyordum sandalye bir kırıldı yeri çötüm varya of ya ne kötü bişeydi hala arkadaşla gülüyoruz felan ama tak diye yeri düştüm neyse garson geldi değiştirdi felan ama herkes gülüyo arkadaki 3 kişide nasıl kahkaha atıyosa artık hoşlarına gitti

bizim arkadaş motora bağladı neyse unutuldu, garson geldi nargile söylüyorduk felan garson kızlara laf atmayın dedi kızlara yazıyo o kevaşe de kenarı çektim garsonu sulandığımız veya laf attığımız yok felan dedim eski kız arkadaşım pardon felan dedi tam masanın yanından geçerken i*neliğini yaptı eski manitan diye böyle yapmanız gerekmez diye bi kızardım anlatamam :O
buda böyle bir anımdır