Maxcomtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanıyorsanızda sürekli gözünüz tıklama oranlarında olması lazım örneğin bu akşam açtınız organik hitti siteniz 8. sıradan 2. sıraya geldi gönderdiğiniz hit 8. sıradaki tıklanma oranına göre yüksek olduğu için google sizi 2. sırada denemek istiyor.Ama siz 2. olduğunuzu farketmeyip aynı oranda gönderdiğiniz zaman bu sefer de tıklanma oranlarınız düşük gelicek ve bu siteyi biz 2. likte tutmayalım zaten hemen hemen aynı hitti 8. de alıyor biz bunu geri şutlayalım gibi birşey diyecektir ve her defasında bu kadar iyi niyetli olmayabilir.Bu yüzden yüzde 100 sakıncalıdır diyorum .net

Yazıya olumlu görüşlerini yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Hocam yazınızı takip ediyorum da bu konunun başından beri şu olabilir sakıncası var bu olabilir sorun olur dediğiniz tüm ayrıntılara yönelik ben kendi programım içerisine yapay zekalar yazdım ve inanın yapay olmalarına karşın genede bu belirttiğiniz durumlara karşı aynen önerdiğiniz gibi hit akışı sağlıyor ve önlemler alıyorlar

Yani demek istediğim şu ya bir program bu sizin dediklerinizi düşünüyor ve bunlara göre kendi kendine gereken önlemleri alıyorsa o zaman ne diyeceksiniz çok merak ediyorum

Aylar yıllar boyu gece uykusu görmeden emek ederek sizlere bir eser sunmaya çalışan insanların bu kadar göz nurunu ve emeklerini neden bu kadar kolay ayaklarınızın altına alıyorsunuz , gerçekten insaf denen şey çoktan ölmüş bu memlekette

Aslında ben kendi konumun dışında pek kimsenin konusuna yorum yapmam post atmama ama artık insanların beynini bilgi eksikliğiniz yüzünden bulandırıyor ve bu milletin yararına olan kullananlara dün evel gün değil 1,5 yıldır fayda sağlayan bir projeyi yok etmeye uğraşıyorsunuz diye konunuzun altına yazmak istedim

Sizin bu dikkat çektiğiniz tüm ayrıntıları ben projemde zaten göz önüne almışım ve bunlara yönelik ve daha sizin aklınıza dahi gelmeyen belki de hayatınız boyunca farkına varamayacağınız arama motoru algoritmalarına karşıda önlemler almışım ve benim projem sizin düşünemediklerinizi de düşünüp ona göre hareket ediyor merak etmeyin

Şimdi diyeceksiniz karşınızda google var evet haklısınız google ında karşısında bir Türk var bunu da unutmayın ve bir Türk'ün değil google a dünyaya bedel olduğunu da unutmayın

Belki projemi incelerseniz tüm bu sorularınıza ve acabalarınıza nasıl cevaplar verilmiş olduğunu da göreceksiniz

Size son sözüm ve tavsiyem eğer illada birilerinin emeklerini yada projelerini yerle bir etmek isterseniz bunu kendi insanınızın kendi değerlerinizin üzerinde değil insanınıza hiç de dost olmayan başkalarının üzerinde yada projesinde bu isteğinizi yerine getirin

Çok daha fazla şey söylenebilir ve yazılabilir ancak ben burada kesiyorum ve ne yazarsanız yazın bu konunun altına daha da yazmayacağım çünkü yalan yanlış bilgi ve önerilerle insanların beynini bulandırmaya yönelik bir konuya boş yere mesaj kasmak bana göre değil bu konuyu uzatmak da zaten gereksiz

Çünkü açtığınız konunun aktifliği ile kendi egonuzu tatmin etmekten başka bir şey yapma peşinde olmadığınızı düşünüyorum

Ayrıca sitenizde sattığınız seo backlink ve benzeri paketlerin satışını bu yolla arttırmaya çalışmanız organik hiti kötüleyip nickinizin altında site adresinizi verip organik hit kullanıcılarını kendi sattığınız paketlere gizli gizli yönlendirdiğiniz gün gibi ortada ve bu tek kelime ile ayıp

Tüm okuyanlara saygı sevgi ve hürmetlerimle

Muhammed Ravullu