Yazımda telif hakkında mı bahsettim ? Anlamamışsınız beni , ayrıca şu ana kadar youtube'da olan hiç bir videoyu tekrar alıp yüklemedim. Bunun zaten çok da bir mantığı yok . Başka sitelerden alıp yükleyin en azından youtube'da olmayan bir videoyu youtube'a kazandırmış olursunuz . Telif hakkına zaten kimsenin tam olarak uygun video yüklediğini düşünmüyorum.
Bize böyle bir fırsat vermiş youtube bari bunu düzgün kullanalım , otomatik olarak youtube'dan alıp youtube'a günde 5k video yüklüyorsak zaten diyecek bişey bulamıyorum
Sen bu youtube işini ne zamandır beri yapıyorsun bana söylermisin ?
Bilmediğin şeyler için yazmışsında Youtube'un algoritmasını sen mi kurdun ne bildiğini zannediyorsun ..
Adsense youtube için ödeme yaparken Türkiye'ye yaptığının farkında değilmi sence
Arkadasim ben Turkiye de degilim Turkce videolarda yuklemiyorum herkes kendi bildikleri ile birseyler yapmaya calisiyor ...
ilk yazdiginiz mesaji hakli buluyorum 5 K video yuklemek biraz asiriya kacmis zaten biraz arastirirsaniz facebook ta bulunan bazi sayfalarin videolari youtube da yok onlari kullana bilirsiniz .