Siz youtube da olan videolari yuklemiyorsunuz hepsini kendiniz cekiyorsunuz galiba ?
Yazımda telif hakkında mı bahsettim ? Anlamamışsınız beni , ayrıca şu ana kadar youtube'da olan hiç bir videoyu tekrar alıp yüklemedim. Bunun zaten çok da bir mantığı yok . Başka sitelerden alıp yükleyin en azından youtube'da olmayan bir videoyu youtube'a kazandırmış olursunuz . Telif hakkına zaten kimsenin tam olarak uygun video yüklediğini düşünmüyorum.
Bize böyle bir fırsat vermiş youtube bari bunu düzgün kullanalım , otomatik olarak youtube'dan alıp youtube'a günde 5k video yüklüyorsak zaten diyecek bişey bulamıyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:35:39 -->-> Daha önceki mesaj 16:30:25 --
Arkadas neden bilip bilmeden konusuyorsun ? Turkce icerik icin kullanmiyorum birdaha bilmedigin sey icin yorum yapma lutfen ..
Sen bu youtube işini ne zamandır beri yapıyorsun bana söylermisin ?
Bilmediğin şeyler için yazmışsında Youtube'un algoritmasını sen mi kurdun ne bildiğini zannediyorsun ..
Adsense youtube için ödeme yaparken Türkiye'ye yaptığının farkında değilmi sence