IceBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben x firmayı diğeriyle kıyaslamıyorum forumda bu hizmeti veren arkadaşların verdikleri sözlerin tam olarak tutulamadığından bahsediyorum. İhs'ye güvenerek yedek sistemini onlara bırakmadım ki harici almadıysanız zaten bir yararı yok. Fakat bana yedek alıyoruz demedikleri için ben kendim alıyorum ve sorun bende kalıyor. Diğer türlü hostingler alıyoruz biz dedikleri için ben 3 ay almadığım bir zamanda siteler patladı.

Benim anlattığım x firma y firma değil. Satış konularınızda neyi müşterilerinize sunuyor ve garanti ediyorsanız onunla mükellef olmanız gerekiyor.

Haklısınız

Alıntı
http://www.sikayetvar.com/sikayet/de...amadilar/vkva3

İhs Telekom VDS Server 10 Gün Boyunca Doğru Bir Şekilde Kuramadılar! Gökmen G. | 21 Kasım 2012 15:10 VDS server satın aldığımdan bu yana 10 gün boyunca kuramadılar hatalar oluştu en son iade etmek istediğimde VDS ücretinin iade edilmeyeceğini kullanım sözleşmesine eklemişler düzgün çalıştıramadıkları hostun ücretini aldılar Allah'tan 1 aylık satın almıştım siz siz olun telefonda iyi niyetle söylenenlere asla kanmayın İHS paramı iade etmediniz haram olsun.