Ben bu yedek olayına takık biri olarak yedek alınıp alınmadığını net olarak iletebilir misiniz? Bu şekilde bana alıyorum diyen ve almayan 2 hosting'i bıraktım ama zarar bana oldu 2 siteyi çöpe attım resmen. Artık forumdan hiçbir hosting ile çalışmıyorum pahalı vs ama gidip ihs gibi yerlerden alıyorum.
ihs harici yedekleme hizmeti aldınızmı ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:23:16 -->-> Daha önceki mesaj 14:20:41 --
Adı geçen
pahalı firmanın yedek ile ilgili şartları ...
Veri Yedekleme Servileri ile ilgili hükümler
IHS Telekom, kullanıcılarına tahsis edilen disk bölümlerinde ve veritabanlarında barındırdıkları verileri çeşitli şekillerde yedeklemektedir. Ancak IHS Telekom kullanıcılara ait verilerin yedeklenmesi hususunda sınırlı sorumludur. Verinin değeri ve önemi ancak kullanıcı tarafından takdir edilebilir. Değeri ve önemi yüksek verilerin kullanıcı tarafından daha sık yedeklenmesi gerekir. IHS Telekom, kullanıcılarına tahsis edilen disk bölümlerinde ve veritabanlarında barındırdıkları verilerde oluşabilecek kayıplar için sorumlu tutulamaz.
Her kullanıcı kendine sağlanan kontrol panelde tahsis edilen disk bölümlerinde ve veritabanlarında barındırdıkları verileri belli periyotlarda tek bir dosya halinde yedekleyebilir ve kişisel bilgisayarına aktararak saklayabilir. Bu işlemin nasıl yapılacağı IHS Telekom kullanım kılavuzlarında yer almaktadır.
IHS Telekom sağladığı genel servislerin ve sistemlerinin imaj yedeklerini periyodik olarak almaktadır. Bu yedek dosyaları sadece büyük sistem sorunlarında yeniden yapılandırma amaçlı olarak IHS Telekom tarafından kullanılabilir. Kullanıcı içeriklerinin yedekleri bu yedeklerden geri kurulamayabilir.
IHS Telekom sağladığı genel servislerin, sistemlerinin senkronize yedeklerini periyodik olarak almaktadır. Bu yedekler ile kullanıcının veri kayıpları telafi edilebilir.
Veri kaybı yaşandığında, kullanıcılarının veri kayıplarını telafisi için, olayın vuku bulduğu andan itibaren en geç 12 saat içinde "E-destek" satış sonrası destek yazılımını kullanarak bildirim yapılması gerekmektedir. Daha geç bildirimlerde veri kayıplarını telafisi mümkün olmayabilir.
http://www.ihs.com.tr/kurumsal/genel...m-sartlari.jsp
Saygılarımla
millet ihs diye tutturmuş gidiyor

ama bilmiyorki ihs alınan her hizmet kayıt altında ve ilegal iş yaparsan

sonun cezaevinden olcagını
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/ihs-telekom
Alıntı
Fatih Ç. | 26 Kasım 2012 10:31 Firmanın halen bu kayıtsızlığına bir anlam veremiyoruz. Her gece her gece bir çalışma, bir bakım ve akabinde saatlerce süren kesintiler.İlgisiz, kayıtsız ve otomatik cevaplarla müşterilerini geçiştiren bir müşteri hizmetleri durumu iyice dayanılmaz yapıyor.