Domain: 15-16 TL
Hosting: Başlangıç için çok büyük bir şeye gerek yok. En küçük paketi (yani en ucuzu) almıştım. 1 yılı aşkın beni idare etmişti.
Kurulum ve Ayarlar: Bunu sizde yaparsınız. Boş yere birilerine para kaptırmayın. vBulletin bölümünde baya bir kaynak var. Takıldığınız noktalar için konu açabilirsiniz. Bana PM'de atabilirsiniz. Bilgim dahilinde yardımcı olurum.
Tasarım: Bilginiz yoksa birine yaptırmanız iyi olur. 30 TL'ye de yapan var, 200 TL'ye de...
Lisans: Sıfırı 249 $
Çok sağolun hocam bilgilendirme için.Peki ikinci el alsak işe yarar mı? sonraları ne gibi problem çıkarabilir acaba?
MyBB forum scriptini kullanmanızı öneririm. Çünkü kullanımı kolaydır, destek bakımından sıkıntı kolay kolay çekmezsiniz. Lisans sıkıntısı yoktur. Eklenti arşivi geniştir, seo eklentisi ücretsizdir. Bu işi daha ucuza halledersiniz. Her açık bulunduğunda güvenlik güncellemesi çıkar. Dilersen uzman birinden yardım alır güvenlik optimizasyonu işlemlerini yaptırırsın. Kısaca hostunuzda sağlam olduğu sürece MyBB'de güvenlik optimizasyonu işlemlerinden sonra sağlam bir forum olur.
Mybb ne kadar tutuyor hocam pekala?
Mesajların hepsini okudum ancak kimse SMF hakkında yorumda bulunmamış. SMF scriptinin son zamanlarda ki durumu nedir?
Aklım karışıyor gittikçe