Benimde reseller hesabım var
Karıncahosting ucuz hosting sağladığı için kalitesizmi oldu şimd, ne yüksek fiyattan satan yerler var adamlar resmiyet diye para kırıyoruz diye bir tickete 1 günde ancak cevap veriyorlar.
Yaklaşık 2-3 ay önce sitemi yanlışlıkla silmiştim, karıncahosting'e ticket attım sitemin 1-2 haftaki önceki haline yüklediler, yani istese yedek yok diyebilirdi uğraşmamak isteyebilirdi.
Sonuç olarak yeri geldiğinde indiriminide yapıyor desteğinide sağlıyor. Ayrıca uygun, ben sitelerden tam anlamı ile para kazanan birisi değilim, neden para kazanmadığım bir websitesine yıllık 300 lira vs vereyim neden yani.
Yaklaşık 3.5 yıldır karıncahostingle çalışıyorum sanırım, yedekleme konusunda biraz daha geliştirebilirlerse çok iyi bir firma olacağını düşünüyorum. Fakat haftada 2 dakikamızı ayırıp 1 yedek alamıyorsak, firmaya çamur atmak ne kadar doğru bilemiyorum.
Valla kim ne derse desin düzenli olarak yedeklerimi alırım, baktım işini düzgün yapmıyormu geçerim başka firmaya bu devirde kimse kimseye zorunlu değil.
Umarım karıncahosting böyle devam eder, bu yedek sorunuda tatlıya bağlanır.
iyi forumlar