Şöyle diyelim o zaman, 5TL hostu satanda aynı firma 100TL hostu satanda aynı firma bunun kalite farkının olmaması gerekiyor. Müşteri velinimettir, Müşteri ayrımcılığı yapmaksızın aynı özeni göstermek zorunda firma. Yoksa neden o paketi satıyor? paket özelliklerine yazılsın o zaman destek yok, güler yüz yok diye. Çok yanlış düşünüyorsunuz. Toyota ile Mercedes farklı firma olduğu için illaki kalite farkı ve fiyat farkı olacaktır. Ek olarak Mercedes in üst modellerine fazla para veriliyor diyelim, alt modelini alan müşteriye hizmet vermiyor mu yani bu adamlar sizin zihniyetiniz bu şekilde ben bunu anladım.
En kolay örneği; Bir sokak bakkalı düşünün.1 tane Ekmek alacaksınız diye adam size surat mı assın? Bence esnaf zihniyetinde düşünmüyorsunuz. Müşteri dediğim gibi velinimettir. 5TL lik paket satıyorsan onun hizmetini sitende belirttiğin gibi eksiksiz yerine getireceksin olması gereken o. Yani ben burada ne karıncahostingi nede konuyu açan arkadaşa bişey diyorum sadece bu yorumu yazan SunucuServisTR ye cevap niteliğinde yazdım.
İyi forumlar dilerim.
Merhaba Öncelikle Size Şahsınıza Bunu Yazmadım Veya Bir Firma Paketler İle Yazmadım Firma Bazından Yazdım Natro İle İsimtescil Gibi
Eger Hatam Olduysa Özürdilerim
İyi Forumlar