izmir_tasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım o senin şansınmış maalesef üzüldüm fakat benim çalışma sistemim farklı işi yapıp nette bir hosta atarım ya da teamviewerle gösteririm onay alırsam ödememi isterim. Peşinat isteme gibi bir durumum yok. Bir de bu tarz yazılarınız iş alma olayını da zora sokuyor biz yazılımcılar olarak. Bir de bu sitede gerçekten işi bilmeden iş yapıyorum ayaklarında programcılık ayaklarında arkadaşlar var demek ki size onlardan denk gelmiş. Geçenlerde Java ile alakalı sorun yaşayan bir arkadaş SQL sorgusu bile yazamazken gitmiş başka bir ilanda iş almaya çalışıyor ki akıllara zarar bir iş onun için. O yüzden siz de haklısınız. Ben bu forumda yeniyim ama kaydolmadan evvel bir çok konuda serzenişleri okudum. Yapılanları gördüm demolarımı ya video olarak ya da teamviewerle yapıyorum artık, para gelince dosyaları veriyorum. Peşinat almadığım için karşı tarafın riski yok. Demomu localinde yaptığım için benim de pek yok oluşan risk te sadece elimde şişmesi ama şükürler olsun güçlükle bir şey olmadı. Bu sitede 2 iş yaptım birincisi linux Shell Scriting birlikte çalışan bir php sayfa (hizliseedbox isimli arkadaş) , diğeri de daha dün teslim ettiğim programlar 20 isimli arkadaşın ajaxla kategori sayfası referans. Her ne kadar arkadaş transferi henüz verememiş olsa da Allah razı olsun ödemede sorunçıksrmadı sanırım yoğunluktan unutmuştum ücretli script istek kısmındaki ücretli js işi başlıklı konu.
arkadaş sen niye üzerine alınıp bir sürü açıklama yaptın. nerde iğneli laf var alıp batırmışsın kendine. sana birşey diyen olmadı ki.
bi sicil kaydın eksik kalmış.

genel olarak konuştum, özelinde sahiplenip alınmışsın.