Nativity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne demek satıldı yazmayı unuttum? Dalga mı geçiyorsunuz? Açık arttırma ile satış yapmayı bilmiyorsanız "AÇIK ARTTIRMA KONUSU AÇMAYIN". Bizim teklifin üzerinden yeterli süre geçmiş, başkası da teklif vermiş ama siz kalkıp "satıldı yazmayı unuttum" diyorsunuz. İnandırıcı gelmiyor hiç.
Selamlar;

kalan arkadaş geri dönüş yapmadı bende 6 liradan yeniden devam ediyor dedim yani başlangıç fiyatı 6 liraydı eğer yeni teklif yapsaydınız size giderdi.

KARTALBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle bir hakkı yok. o kural eskidendi, şimdi değişti. zaten eskidende öyle bir kural yoktu ama öyle yorumlanıyordu. yeni kurala göre eğer domaini hak eden kişi almadıysa satıcı isterse domain için yeni bir ihale açabilir isterse bir öncekine satabilir, isterse dışarıda satabilir. bu onun bileceği iş. bu domainde de bir sıkıntı yok. önemli olan satıcının korunmasıdır ve kimse de mağdur olmuş değil. hatta satıcı almayan o kişiye -trade verebilir.
Teşekkürler. - trade vermeyeceğim arkadaş bilmiyor.

Nativity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o zaman satıcılar ihale devam ediyor desin, gerekli süre geçsin ona rağmen vermesin. ertesi gün de gelip "başkasına satıldı unutmuşum" yazsın. Ticaretin ciddiyeti, usulü yordamı nerde kaldı o zaman ?

Bu database çökmesi mahvetti ortalığı. Site satışı ve domain satışı bölümünde gene bu tip olaylar sürekli olur hale geldi.
Herhangibirşey olduğu yok teklifinizi yenilemediniz ayrıca madem süre bitti bana neden bana kaldı domain diye geri dönüş yapmadınız ?

Ayrıca diğer arkaşlada anlaşamadık. Açık Arttırma 6 lira başlangıcı ile başlamıştır.