digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz uzun yol denilince 6-7 senedir ortaya çıkan bölünmüş yollardan çevre yollarından bahsediyorsunuz galiba. Uzun yol parkta gezinti falan değildi ben ehliyeti aldığımda, hele hele acemi sürücü için. Bizim zamanımızda şehir içinde acemiliğini atar uzun yola kendine güvenince çıkardın, şimdikini tersiydi.

Şehir içinde hata yaparsan tamponu bırakırsın, uzun yolda hata yaparsan canını bırakırsın yolda. 15 senedir ehliyetim var ve aktif olarak araç kullanıyorum şeytan kulağına kurşun, bir tane ceza yemedim bir kere sürtmüşlüğüm yok kullandığım arabaları.

Bu cesaret işi inşallah başına bela açmaz. Şimdiden yaptığın hızlarla övünmeye başladıysan Allah seni ve çevrendekilere korusun.
Eskideki durumu bilemem ama şuan dediğim gibi uzun yollar daha rahat. Tabi dediğiniz gibi uzun yol hata kabul etmez. Yaptığım hız ile övünmedim aslında. Şu şekildeki bence yavaş gidenlerde trafikte kazaya sebep oluyor. Tabi bu benim 4 haftalık tercümem. O yüzden gerektiğinde hız yapıp bunu kontrol edebilmek önemli. Umarım sizde kazasız belasız devam edersiniz.