arkadaşlar sorularınaza cevap vereyim isteyenede ispat sunabilirim (direk firmayı arayıp bir türke sorabilirsiniz).

Sabri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Türksün diydmi vermiyoruz dediler yoksa puştluğuna paranın üzerinemi yattılar
birincisi işin puştluğuna yapıldı evet. 40 gün boyunca anlaşma yapıcaz diyip oyaladılar ama kimse irtibata geçmedi. hem geri döneceğim garantiydi hemde anlaşmam yoktu paranın üstüne yattılar.

ikinci bir konu şirkette konuştuğum herkes TAKIR TAKIR parasını alıyor. sırf türkiyedeyim diye kimse ilgilenmiyor ve terbiyesizce cevaplar alıyorum.,

EditAbi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortada kanıt olmadan neden arkasına düşüyorsunuz böyle birşeyin?

Nerden bilelim çalıştığınızı, ayrıca çalışmış olsanız bile böyle bir tarzda geri dönüş yapma hakkını kendinize yakıştırabiliyormunuz hadi kendinize de yakıştırdınız buna r10 u nasıl alet edersiniz.

Arkadaşlar yapmayın etmeyin burası bilgi paylaşım platformu yandaş toplayım saldırı yapılan kötü işlere alet olunan bir yer değil.

Çok yanlış bir konu report ettim hiç bir şey size bu hakkı veremez.

lütfen yargısız infaz yapmayalım. şirketin türkçe destek telefonunu adresini vereyim arayın kendiniz sorun geçen yaz çalışan erkana ne oldu diye...

EditAbi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Legal şekillerde hakkını arayabilecek tek kişi konu sahibinin kendisidir bakın anti seo dan falan bahsediyor olmaz böyle birşey olmamalı.

evet her türlü yolu denedim ve adamlar işi resmen gırgıra almaya başladı. benimde bir gururum var. gelip biri size sana ödeme yok anladın mı? (ingilizce) diyebir mesaj atsa ne hissedersiniz?

bunun dışında firma küçük bir firma değil ve 4 aydır paramı katakülliye getirip ödemediler.

bi anda elimden uçan bişey değil 1 aya yakın hergün gidip çalıştım gerektiğinde kendi cebimden harcadım. hissettiğim haksızlık ve üzüntü paranın miktarından değil, bazı şahısların etik olmayan acımasız davranışlarıdır. lütfen anlıyalım gerekli pmleri atıyorum arkadaşlara